G-Golf in Antwerp Golf School

×

Foutmelding

  • Notice: Undefined offset: 0 in gsport_bootstrap_menu_local_tasks_alter() (regel 1328 van /var/www/gsport/sites/all/themes/gsport_bootstrap/template.php).
  • Warning: Invalid argument supplied for foreach() in gsport_bootstrap_menu_local_tasks_alter() (regel 1328 van /var/www/gsport/sites/all/themes/gsport_bootstrap/template.php).

Bal en racketsport

Heb je nog nooit gegolfd maar zou je het echt eens willen proberen? Laat je niet meer tegenhouden! AGS biedt zowel initiaties als een lessenreeks aan. In een aangepast kader kan je proeven van golf en ontdekken of het wat voor jou zou zijn. Je kan individueel van dit aanbod profiteren of je kan je inschrijven in groep. Jong of oud, maakt niet uit Lees meer

Heb je nog nooit gegolfd maar zou je het echt eens willen proberen? Laat je niet meer tegenhouden!

Met een golfinitiatie van 2 uur in een aangepast kader kan je proeven van golf en ontdekken of het wat voor jou zou zijn. Je kan individueel van dit aanbod profiteren of je kan je inschrijven in groep.

Wil je meer dan alleen maar eens proeven? Heb je al gegolfd en wil je je spel verbeteren?

Dan is de G-golf lessenreeks net wat je nodig hebt! In kleine groepjes van 4 tot 6 personen leer je de regels van de kunst. In vijf lessen onder begeleiding van een pro werk je aan je swing zodat je de bal gemakkelijker de lucht in krijgt. Maar ook je putting- en chippingtechnieken krijgen aandacht.
Kortom, bij AGS willen wij G-golfers alle kansen geven om te komen proeven van deze aangename sport. Uiteindelijk is golf een sociale sport die je samen met anderen kan spelen, met of zonder handicap.

Interesse?

Neem een kijkje op: https://www.ags.be/in-het-najaar-van-2017-lanceert-ags-het-project-g-golf/.
Voor inschrijvingen na 28 september betaal je een kleine bijdrage.

Toon kaart Antwerp Golf School
Groenenhoek 10
2630 Aartselaar
Sportactiviteit
Antwerp Golf School
03-887 01 70
www.ags.be/in-het-najaar-van-2017-lan...